Externe

Găsit mort în casă, după șase ani

Un pensionar din zona Manchester a zăcut mort în casă timp de șase ani. Cadavrul său a fost găsit de o echipă care a forțat ușa pentru a verifica instalația de gaze, informează Digi24.

Cel mai probabil, contabilul pensionar Robert Alton a murit în 2017, la vârsta de 70 de ani, dar decesul lui a trecut neobservat de proprietarul casei în care locuia. Proprietarul, o companie imobiliară, a obținut 9 martie 2023 un ordin judecătoresc pentru a intra în casa lui Alton din localitatea Bolton, pentru verificarea gazelor.

 
Angajații companiei au fost nevoiți să taie lanțul de siguranță de la ușă. Înăuntru au fost găsită o grămadă de scrisori și facturi, care ajunsese la jumătate de metru înălțime. De asemenea, în casă erau alimente cu termen de valabilitate 2017 și un ghid TV din 4 mai 2017.

Alton a fost găsit în capul scărilor, îmbrăcat în blugi și cu un pulover gri. Poliția spune că nu are date care să arate o moarte suspectă.


 
Compania imobiliară Bolton at Home a primit în continuare chirie pentru Alton, pentru că se vira automat suma din ajutorul pentru locuință al acestuia. Compania și-a cerut scuze pentru că nu a observat că există o problemă în cazul bărbatului.

Consiliul din Bolton a declarat că va face o anchetă internă pentru a vedea de ce nu s-a sezisat nimeni în cazul lui Alton, deși acesta avea întârzieri la plata taxelor locale. Acestea nu au mai fost plătite din 2017.

Alton a fost identificat datorită obiectelor personale, dar autoritățile nu au găsit nicio rudă a acestuia. Medicii legiști spun că nu au cum să determine cauza morții lui Alton.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: