Sport

Gică Hagi nu exclude o ofertă din străinătate

Gheorghe Hagi a dezvăluit că nu exclude varianta de a pleca la o echipă din afara granițelor României, și a spus în ce condiții s-ar putea realiza acest lucru.

Hagi a vorbit, într-un interviu acordat pentru știrileprotv.ro, și despre performanța uriașă obținută de fotbaliștii săi de la Farul Constanța, care a devenit noua campioană a României.

“Eu mă gândesc să fiu undeva unde să câștig, să devin internațional. Pentru că eu sunt un brand internațional, și atunci e logic să mă gândesc la cele mai mari lucruri la care probabil unii, nici nu vă gândiți să le accesați. Dar eu, din fericire pentru mine, m-am dus la nivelul foarte înalt. Am venit înapoi, la nivelul de unde am plecat, dar cu gândul de a ajunge iar acolo sus. Să ajung să câștig, să ajung pe scenele cele mai înalte.Tot ce fac în viață fac din plăcere și din pasiune. Punct. Iubesc, fac din pasiune, și nu contează, pentru că bineînțeles, ca să ajungi să faci lucruri foarte mari ai nevoie să investești, să pui bani. Dar întotdeauna am făcut numai ce mi-a plăcut, și din pasiune, așa că nu contează banii”, a spus Hagi în interviul spus de la Pro Tv.

Dacă apare o ofertă foarte bună din străinătate, Hagi spune că o va lua în considerare: “Dacă vine o ofertă foarte tentantă și foarte bună și la un nivel care mă face să aspir să câștig în Europa sau în lume, de ce nu? Aspir la ce-i mai bine la ce-i mai mult. Așa e logica în toate”.

Vizualizări: 59

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: