Sport

Gică Hagi: S-a creat un precedent periculos

În cazul meciului Sepsi – FCU Craiova, Gică Hagi spune că s-a creat un precedent foarte periculos și că alta era măsura care trebuia luată, respectiv evacuarea suporterilor.

Regele nu este de acord cu scandările suporterilor dar nici cu măsura luată de arbitru de a opri meciul. ”E o parte sensibilă, aceasta legată de fiecare club și suporteri. În Europa, nu cred că s-a oprit vreun meci când cineva strigă ceva. Mai ales cum suntem noi în România, unde nu-s doar români. Poate sunt și machidoni și mâine vine unul și zice: ’afară, afară cu machidonii din țară!’. Noi suntem machidoni, o spunem, dar asta nu înseamnă că trebuie să plecăm din țară. Sunt lucruri care se pot întâmpla”, a spus Hagi, într-o intervenție telefonică în direct găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Hagi a oferit exemplul UEFA, care nu a suspendat niciodată vreun meci din cauza scandărilor. ”În cupele europene, niciodată nu cred că s-a oprit un meci, în cel mai rău caz, au fost evacuați suporterii recalcitranți. Până la urmă, măsura drastică este să-i scoți din stadion, nu poți să oprești un meci. Înainte de a opri meciul, trebuie să scoți suporterii din stadion. Nu este o variantă, e punctul de bază! Și noi am avut probleme la un meci cu Dinamo acasă și suporterii au fost evacuați. Pentru că meciul de fotbal e făcut să se joace. A fost creat un precedent foarte, foarte periculos”, a mai spus Hagi, la Digi Sport.

Vizualizări: 48

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: