Stil de viață

Gigi Becali, la un pas de lovitura deceniului

Dumitru Dragomir a dezvăluit că deține informații conform cărora Gigi Becali ar fi primit trei oferte foarte avantajoase pentru a vinde celebrul „palat” din Aleea Alexandru, din cartierul bucureștean Pipera, clădire care a devenit în ultimii ani, neoficial, sediul celor de la FCSB.

Este bine-cunoscut faptul că acolo susține patronul echipei roș-albastre conferințele de presă și tot acolo îi prezintă pe noii jucători pe care în transferă, când vine vorba despre transferuri ceva mai de răsunet, dar și pe noii antrenori ai formației.

Clădirea în care locuiește Gigi Becali, alături de familia sa, de mai bine de 15 ani, poate fi considerată „perla” care încununează averea impresionantă a omului de afaceri. Ea a fost construită în 1915 și proiectul a fost realizat de arhitectul Grigore Cerchez, după modelul Muzeului Rodin din Paris.

În 2006, Gigi Becali i-a plătit nu mai puțin de 7 milioane de euro lui Steven Auschnitt, proprietarul de la acea vreme, pentru a achiziționa această locuință, atât de impunătoare încât a fost denumită plastic „palat” de către opinia publică din România, dar și de către însuși Becali.

Acum, Dumitru Dragomir susține că finanțatorul vicecampioanei României ar avea posibilitatea de a primi mai mult de 20 de milioane de euro pentru locuința sa din Pipera. Potrivit fostului președinte de la LPF, trei entități sunt interesate de achiziționarea clădirii, dintre care două sunt reprezentate de ambasade ale unor state străine la București. Totuși, Becali nu ar avea de gând să accepte vreuna din aceste oferte.

„E un secret de familie, dar pot să-l dau. Gigi a primit 23,5 de milioane de euro pe Palat, ofertă. I-a dat o ambasadă, nu pot să spun ce ambasadă, pentru că s-ar putea să deranjeze.

De fapt, trei ambasade au vrut să-i ia palatul. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro. A dat 7 milioane de euro pe el, dar nu se gândește să-l vândă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

De altfel, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali chiar a anunțat în mod public faptul că nu mai deține în acte „palatul”, pe care l-a „transferat” către fiicele sale.

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: