Social-media

Horațiu Mălăele, infectat cu noul coronavirus

Spectacolul extraordinar Caramitru-Mălăele „Câte-n lună și în stele” și vernisajul Expoziției Aniversare Horațiu Mălăele, organizate de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, se amână, din motive obiective, pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

Spectatorii care și-au achiziționat bilete pentru evenimentele amintite mai sus pot să le păstreze, acestea rămânând valabile. Cei care doresc returnarea contravalorii biletului/biletelor sunt așteptați, doar în zilele de luni și marți (28-29 septembrie 2020 – din cauza raportărilor și rigorilor contabile de sfârșit de lună) între orele 10:00-18:00, la Agenția Teatrului. Pentru cei care au achiziționat bilete online, procedura de recuperare a contravalorii biletului/biletelor este aceeași (spectatorii sunt așteptați luni și marți – 28 și 29 septembrie, între orele 10:00-18:00, la Agenția Teatrului).

Vă așteptăm curând la debutul stagiunii 2020/2021 la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, a transmis instituția de cultură.

actualizare: Actorul Horațiu Mălăele, în vârstă de 68 de ani, a fost confirmat vineri cu infecție cu coronavirus. Informația a fost confirmată de reprezentanții Teatrului Național din București.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: