Eveniment

"I-a explodat roata camionului, s-a rostogolit peste maşină"

Accident teribil în Sibiu. Un camion s-a prăbuşit de pe un viaduct pe o cale ferată, după ce s-a lovit în plin de o altă maşină. Trei oameni au murit pe loc. Impactul brutal ar fi avut loc după ce o roată a TIR-ului a explodat în mers. Traficul rutier şi feroviar au fost blocate. 

 

Martor: Am observat că a luat parapetul, a intrat în balans şi eu am început deja să frânez. Şoferul dinaintea mea nu ştiu ce a apucat să facă, că nu am văzut nici stopuri din partea lui aprinse. Eu când am văzut că vine pe contrasens, pe partea mea de mers, m am dat pe contrasens şi am trecut printr-un nor de praf exact de la impactul ăla, când l-a luat în dreapta mea, că eram în paralel cu ei când am încercat să evit accidentul. 


Martor: În maşina mică erau striviţi, n-a mai rămas nimic, n-a mai rămas nimic din maşina aia, era dezastru.

TIR-ul a ajuns pe contrasens după ce una dintre roţi ar fi explodat. Impactul a fost frontal şi extrem de violent. Din maşină, camionul a ricoşat în parapetele de protecţie al viaductului. Gardul de protecţie nu a rezistat.

Bogdan Maxim, șef Serviciu Rutier Sibiu: Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig. Coleziune între autocamion şi autoturism, urmată de căderea în gol, în afara părţii carosabile, pe ampriza căii ferate. 


Martor: Era curbă la stânga, i-a explodat roata camionului, s-a rostogolit peste maşină camionul şi a căzut peste pod.

Camionul a ajuns pe magistrala 200 care leagă Sibiul de Braşov. Circulaţia feroviară a fost închisă până când va fi îndepărtat din preajma liniei ferate.
 

Vizualizări: 2,055

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: