Eveniment

Incredibil. Bordel lângă sediul poliției

Polițiștii prahoveni au făcut nouă rețineri într-un dosar de proxenetism. Prostituatele prestau într-o clădire aflată chiar lângă sediul Poliţiei din Ploieşti. Nu mai puțin de 28 de persoane au fost deja audiate, fiind vorba de proxeneți, prostituate, dar și clienți. 

Conform anchetatorilor, suspecţii racolau femei în vederea practicării prostituţiei, atât în ţară, cât şi în Marea Britanie. Prostituatele erau plasate în Ploieşti, Braşov, Piteşti, Bucureşti, Cluj, Timişoara. Locurile erau schimbate fracvent, prostituatele desfăşurându-şi activitatea câte o săptămână sau două, după care plecau în alt judeţ.

"Persoanele din București sunt bănuite că ar fi trimis femei și în Marea Britanie, pentru a practica prostituția", explică anchetatorii într-o informare emisă în urma descinderilor.

IJP Prahova mai menționează că, de la locurile unde au avut loc perchezițiile, polițiștii au ridicat sume de bani (30.000 de lei și 2.000 de euro), telefoane mobile și un pistol tip airsoft (nesupus autorizării). De asemenea, au indisponibilizat, în vederea cercetărilor, un autoturism.

Vizualizări: 2,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: