Eveniment

Înfiorător. Unde a fost găsită fetița de 7 ani dispărută din Petroșani

Fetița de 7 ani dispărută pe 1 noiembrie din Petroșani și dată dispărută de părinți după patru zile a fost în sfârșit găsită după mai multe zile de căutări. Delia Gabriel Dorobanţu a fost găsită în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Vulcan, într-un cămin dezafectat, alături de bărbatul cu care plecase de acasă. Este vorba de un bărbat de 44 de ani, care o luase din fața blocului pentru a merge la cimitir, să primeasă de pomană.

Cei doi au fost găsiți într-o mizerie cruntă, printre gunoaie. Bărbatul și fetița au mai fost în trecut împreună la cerșit, după cum au stabilit anchetatorii. Din primele informații, copila nu a fost abuzată. "Minora a fost dusă la spital, iar din punct de vedere medical este în regulă", au transmis reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Potrivit sursei citate, poliţiştii o audiază pe fetiţă, în prezenţa mamei, a avocatului din oficiu şi a reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Tatăl fetiței are 26 de ani și lucrează în străinătate. El a anunțat poliția despre cele întâmplate, nu mama care o avea în grijă.

Vizualizări: 1,849

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: