Sport

Ioan Ovidiu Sabău a decis să se retragă de la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a anunţat, marţi, că se retrage din funcţia de antrenor principal al Universităţii Cluj.

Tehnicianul ar putea continua colaborarea cu FC Universitatea Cluj ca antrenor al echipei secunde, unde ar asigura tranziţia juniorilor spre prima echipă.

Ioan Ovidiu Sabău nu exclude posibilitatea să activeze în cadrul clubului în continuare, însă într-o nouă funcţie, cea de antrenor al echipei secunde, care ar urma să fie înscrisă în Liga a III-a şi care ar urma să asigure tranziţia juniorilor din academie spre echipa de seniori. Această variantă va fi analizată de conducerea clubului împreună cu Ioan Ovidiu Sabău în următoarea perioadă.

„A fost un an în care am decis să preiau această echipă, o perioadă destul de grea. Am avut mare încredere că voi reuşi împreună cu staff-ul meu, cu cei de lângă mine din conducere, care mi-au asigurat condiţii şi stabilitate financiară şi cu jucătorii minunaţi pe care i-am avut la dispoziţie, pentru care am un respect şi o apreciere deosebită, pentru că s-au comportat exemplar. Zic că prin tot ceea ce am făcut am câştigat încrederea, aprecierea şi respectul suporterilor, a celor care au investit în noi, care au fost alături şi ne-au susţinut. Eu zic că am avut un parcurs foarte bun şi mai ales jocul nostru ofensiv a făcut să fim o echipă cu identitate, să câştigăm chiar şi simpatia multor oameni din fotbalul românesc”, a spus Ioan Ovidiu Sabău a început conferinţa cu o analiză a sezonului recent încheiat.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: