Justiție

Jandarm arestat pentru agresiune sexuală

Un jandarm de 42 de ani din județul Satu Mare este acuzat că ar fi agresat sexual o fetiță de 12 ani, acesta fiind arestat pentru 30 de zile.

Copila a povestit dirigintei ce i s-a întâmplat, iar profesoara a anunțat autoritățile. În urma audierilor și a probelor strânse, militarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fetița de 12 ani care ar fi fost molestată de jandarm e colegă cu fetiță de aceeași vârstă a iubitei bărbatului. Copila a povestit la școala agresiunea la care a fost supusă. Povestea a ajuns la urechile procurorilor militari.

„Confirmăm faptul că procurorii din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj-Napoca au dispus reținerea unui subofițer de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare într-o cauză penală având ca obiect o presupusa faptă de agresiune sexuala împotrivă unei minore", a spus Cristian-Nicolae Silaghi de la IJJ Satu Mare.

Jandarmul acuzat are 42 de ani și lucra de peste 16 ani în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare. Era plutonier adjutant, dar superiorii lui au decis să-l suspende din funcție până la finalizarea cercetărilor.

În timpul liber, bărbatul realiza picturi pe pereți pentru camerele copiilor. Anchetatorii verifică dacă nu cumva a mai făcut și alte victime printre copii. El a mai fost cercetat disciplinar la serviciu, la finalul anului trecut, însă dosarul s-a clasat.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: