Social-media

Justin Bieber a fost diagnosticat cu boala Lyme

Cântăreţul canadian Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a anunţat miercuri că a fost diagnosticat cu boala Lyme.

 
„Au fost câţiva ani grei”, a scris Bieber pe contul de Instagram urmărit de 124 de milioane de utilizatori. El a precizat că a fost conştient că în social media s-a speculat că ar avea probleme cu drogurile, după ce au apărut mai multe fotografii în care arăta rău, cu pete pe piele, însă oamenii „nu şi-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu Lyme”. 

Bieber a adăugat că a suferit şi de o infecţie virală, care i-a afectat „pielea, funcţionarea creierului, energia şi starea generală de sănătate”.

Cântăreţul a spus că primeşte „tratamentul potrivit” pentru a combate boala şi că mai multe detalii vor fi dezvăluite în documentarul YouTube despre viaţa lui, care urmează să fie lansat.

Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptomele care apar de obicei la 3 săptămâni după ciupitură. Boala nu este transmisibilă.

Cei mai mulţi dintre oamenii care urmează un tratament de trei săptămâni cu antibiotic îşi revin complet, dar unii oameni prezintă simptome care durează ani. Nu există un tratament prestabilit. 

Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: