Justiție

Leo de la Strehaia a fost reţinut

Leo de la Strehaia a fost reţinut pentru 24 de ore, joi seară, după ce a fost audiat timp de mai multe ore de poliţiştii din Bucureşti, în dosarul în care şi fiul său este cercetat pentru înşelăciune cu aparate de aer condiţionat.

"Pe numele bărbatului de 42 de ani, poliţiştii au emis o ordonaţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentaţi magistraţilor cu propuneri legale. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Prejudiciul este estimat la 300.000 de lei. ”În continuarea cercetărilor în dosarul de înşelăciune instrumentală de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, la sediul subunităţii de poliţie este audiat un bărbat de 42 de ani, faţă de care există suspiciunea rezonabilă că ar fi implicat în cauză”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Fiul lui Leo de la Strehaia şi încă un bărbat au fost reţinuţi, în noaptea de luni spre marţi. Cei doi, susţinând că sunt reprezentanţii unor firme, au determinat o societate comercială să livreze 150 de aparate de aer condiţionat, producând un prejudiciu de 300.000 de lei.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: