Omul zilei

Lola

"Lola fetița, vino acasă." Aceste cuvinte s-au auzit, timp de o săptămână, în curtea unei familii din localitatea argeșeană Pietroșani, care-și căutau cu disperare cățelușa.

Gândul că nu o vor regăsi aducea o tristețe copleșitoare în gospodărie, iar acest lucru i-a determinat pe proprietari să o caute, în fiecare zi, într-un alt loc în care obișnuia să stea.
În după amiaza zilei de ieri, speranța că o vor îmbrățișa din nou pe Lola a renăscut, când au găsit-o în fântâna din grădină. Auzind un glas slăbit al micuței, i-a făcut pe stăpâni să apeleze, de îndată, la salvatori.

- 112, ce urgență aveți?
- Cățelușa mea a căzut într-o fântână, de o săptămână este dispărută de acasă și nu știu de cât timp este acolo. Vă rog să mă ajutați.

- Domnule, un echipaj de pompieri vine către dumneavoastră.
Ajunși la locul intervenției, salvatorii au constatat că patrupedul se afla la o adâncime de peste 10 metri și au acționat de îndată, amplasând trepiedul pentru a putea coborî în fântână.

Bietul animăluț, odată scos la suprafață de către pompierii argeșeni, a sărit imediat în brațele stăpânului, care cu ochii în lacrimi că fetița lui trăiește, le-a mulțumit salvatorilor pentru gestul nobil făcut.
Felicitări colegilor! Ați mai salvat încă o viață!

Sursa: IGSU

Vizualizări: 67

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Omul zilei:

Citește și: