Politică

Ludovic Orban, șef de campanie locală și parlamentară la PNL

Biroul Executiv al PNL l-a votat pe Ludovic Orban desemnându-l şef al campaniei pentru alegerile locale şi parlamentare de anul acesta, urmând ca până săptămâna viitoare să pregătescă propunerea de echipă de campanie şi propunerea de strategie pentru alegerile locale şi parlamentare.

Ludovic Orban a declarat că îşi propune să desemneze până la 1 martie candidaţii la primării, iar în perioada 1 - 7 martie toţi candidaţii să fie validaţi în forurile statutare.

„Pentru candidaţii la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru candidaţii la funcţia de primar al municipiilor reşedinţă de judeţ este nevoie de validarea Biroului Politic Naţional, iar pentru candidaţii la funcţiile de primar este nevoie de validarea de către conducerea de la nivel judeţean“, a explicat Orban.

Preşedintele PNL a afirmat că obiectivul este ca sondajele de măsurare a posibililor candidaţi la locale să fie finalizate până pe 20 - 21 februarie. „În calitate de preşedinte al PNL obiectivul este acela de a susţine candidaţi ai PNL, de a câştiga alegerile în cât mai multe localităţi. Dacă la nivel local vor exista discuţii în baza unei analize, există afinităţi, posibile alianţe care pot fi realizate la nivel local - nu voi fi împotriva acestor alianţe“, a spus Orban.
 

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: