Eveniment

Mamaia, cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc

Pe litoral sunt în jur de 50.000 de turiști, deși hotelierii sperau să fie mult mai mulți iar cea mai căutată stațiune este Mamaia .

În tot acest timp, Poliția de Frontieră transmite că în Bulgaria au ajuns 170.000 de români.

În jur de 50.000 de oameni ar fi în aceste zile în stațiunile de pe litoralul românesc, potrivit estimărilor celor din turism. Cei mai mulți, 15.000, sunt în Mamaia - o stațiune cu prețuri la cazare care pot depăși 100 de euro pe noapte și unde un prânz trece de o sută de lei de persoană iar o bere costa și 18 lei.

Cluburile din Mamaia nu sunt încă toate deschise și doar unul singur primește în această perioadă clienți.

Pe de altă parte, cozile de mașini care s-au format, joi, în vămi i-au pus pe gânduri pe cei cu afaceri în turismul românesc. Vineri, unii dintre ei au încercat să îi convingă pe oameni că pe litoralul nostru nu este chiar atât de scump pe cât s-ar crede. I-au contrazis însă agenții care vând vacanțe în străinatate.

Tarifele la un hotel de patru stele, în stațiunea Mamaia, cu all inclusive, pornesc de la 575 de lei pe noapte pentru o cameră dublă pentru doi adulți.

În stațiunea bulgară Nessebar sunt prețuri pornind prețuri de la 32 de euro all inclusive pe noapte de persoană iar în Obzor de la 29 de euro pe persoană all inclusive.

Vizualizări: 41

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: