Eveniment

Managerul Spitalului din Suceava,numit săptămana trecuta, si-a dat demisia

Florin Filip,  managerul Spitalului Judeţean Suceava,numit saptamana trecuta, şi-a trimis demisia în această după amiază preşedintelui CJ Suceava.  Trei medici militari vor fi detaşaţi la Spitalul Judeţean Suceava pentru a conduce unitatea medicală, unde peste 170 de medici şi pacienţi au fost contaminaţi cu noul coronavirus.

Dr. Florin Filip a fost numit manager interimar al Spitalului Judeţean Suceava pe 25 martie, după ce managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu, a fost suspendat din funcție.

Medicul Florin Filip a fost cel care a raportat că există mai multe decese din cauza noului coronavirus la Spitalul Judeţean Suceava decât figurau în raportările oficiale.

Luni, 30 martie, Ministerul Sănătății a făcut publice șapte decese avute loc la Spitalul Județean Suceava, din data de 23 martie 2020 și până în prezent. În ultima săptămână au fost raportate doar cinci persoane care au murit din cauza coronavirusului.

Managerul interimar al Spitalului Județean Suceava, Doctorul Florin Filip, a declarat că în ultima săptămână au murit 20 de persoane infectate cu Covid – 19, însă nu știe exact de ce aceștia nu apar pe listele oficiale care ar fi trebuit să ajungă în posesia celor de la DSP Suceava.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: