Politică

Marcel Ciolacu, ridicat la rangul de vulpoi

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a declarat, joi, la Buzău că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”, dar şi că Marcel Ciolacu este ”vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”. Se referea clar la Viorica Dancila, pe care și el și iliustra lui soție au periat-o până i-au rupt hainele.

Tunând și fulgerând împotriva proștilor susținuți de PSD, Manda a uitat cu siguranță cum a ajuns el din șoferul senatorului Nicolaescu ditamai europarlamentar și cum împreună cu fosta lui amantă, Vasilescu, și-a dorit sa fie ministru de finanțe, deși nu  știa nici tabla înmulțirii.Și lista e lungă.

Prezent, joi, la conferinţa de alegeri a PSD Buzău, unde Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al organizaţiei judeţene, fără a avea contracandidat, Claudiu Manda a declarat ferm că ”PSD nu va mai sprijini proşti în funcţii publice”.

”Să spunem câteva lucruri pentru Congres. Nu mai susţinem proşti în funcţii publice să ne facă de râs, pentru că munca noastră ne-o aruncă la coş de multe ori cu capacitatea unora sau altora de a vorbi. I-am sprijinit, din păcate însă, în CEx. Trebuie să ne asumăm greşelile, dar să nu mai facem”, a spus Manda.

De asemenea, el a declarat că Marcel Ciolacu are capacitatea şi ar fi potrivit pentru a fi preşedinte al PSD, la nivel central.

”Sincer,  am venit să-l văd pe Marcel la el acasă. Cred că e foarte important să vedem dacă are capacitatea să construiască o echipă şi să funcţioneze în echipă. La cum l-am văzut eu şi la cum vă văd pe dumneavoastră, colegii lui, cum vă raportaţi la el, cred că Marcel e bun de preşedinte PSD naţional. Cred că Marcel e vulpoiul de care e nevoie în fruntea PSD”, a mai spus Claudiu Manda.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: