Politică

Mihai Fifor: Este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că  este falsă ideea că PSD se agaţă de guvernare: ”Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să asigure funcţionarea României, dar nu trece pentru că nu există o alternativă”.

”România merge mai bine când «cadindatul» Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbeşte pe toată lumea, aruncă petarde în spaţiul public pentru a produce panică în societate, asa cum a făcut si aseară, când a incercat din nou sa induca in spatiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii şi salarii. Se vor plăti şi pensiile, şi salariile, in ciuda opozitiei dumneavoastra, domnule Iohannis”, a scris, Mihai Fifor, vineri, pe Facebook.

Aceasta afirmă că ”tot ce face Iohannis, atunci când lucrează, este în contradicţie cu «România normală», pe care o propune ipocrit pe afişele lui electorale”.

”Partidele din opoziţie se cotonogesc între ele şi nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă ţara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalţi condiţii imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moţiune! Deci este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să asigure funcţionarea României. Dar nu trece pentru că nu există o alternativă şi nu avem un preşedinte mediator, care să rezolve această criză politică! O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această ţară”, a mai scris Fifor.

Acesta şi-a încheiat potarea cu un mesaj pentru Klaus Iohannis: ”Aşadar, staţi în concediu, domnule Preşedinte! E cel mai bine pentru România!”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că respinge categoric propunerile înaintate pentru miniştrii interimari pentru ministerele deţinute de ALDE, partid ai cărui reprezentanţi s-au retras din Guvern. Iohannis a precizat că refuză să gireze un joc politic meschin.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: