Minciuna zilei

Minciuna privind centura Capitalei, demascată

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a minţit când a declarat că este gata dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucureştiului la nivel de autostradă şi că va fi transmis Comisiei Europene în data de 15 octombrie.

„Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, declara acum două luni că dosarul privind modernizarea din fonduri europene a centurii Bucureştiului la nivel de autostradă este deja gata şi va fi transmis Comisiei Europene în data de 15 octombrie. Prim-ministrul Dăncilă a minţit. Comisia Europeană a răspuns la o interpelare scrisă pe care i-am adresat-o în care spune că nu s-a depus nicio cerere de finanţare până în prezent pentru centura Bucureştiului, proiectul fiind încă în curs de elaborare”, a declarat deputatul european Siegfried Mureşan,conform unui comunicat al PNL.

Potrivit sursei citate, de la depunerea proiectului de metrou 1 Mai - Otopeni din data de 24 decembrie 2017, guvernele PSD-ALDE nu au mai depus niciun proiect major de infrastructură de transport.

Vizualizări: 581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Minciuna zilei:

Citește și: