Politică

Ministrul Șova o contrazice pe Olguța Vasilescu. "Sunt ministru"

Ministrul demisionar al Transporturilor Lucian Şova a declarat joi că până la apariţia unui decret de eliberare din funcţie este ministrul Transporturilor. Lia Olguța Vasilescu spusese cu o zi înainte că mandatul lui Șova încetează joi.

"Subliniez faptul că nominalizările pe care le-a făcut Comitetul Executiv şi preşedintele partidului sunt absolut legitime, le susţin. Însă, până la apariţia unui decret prezidenţial de eliberare din funcţie, sunt Lucian Şova, sunt ministrul Transporturilor, ştiu bine ce fac şi fac bine ce ştiu", a spus ministrul Transporturilor.

Lia Olguța Vasilescu spunea miercuri că: "Este o problemă foarte mare pentru Ministerul Transporturilor, cel puţin, pentru că expiră cele 15 zile. Legea zice că după 15 zile nu se mai poate sub nicio formă ca persoana respectivă să rămână în funcţie, deci de mâine nu vom mai avea ministru la Transporturi".

Lucian Şova şi-a depus în 22 noiembrie demisia de la Ministerul Transporturilor. În locul său, PSD l-a propus pe trezorierul partidului, Mircea Drăghici.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: