Sport

Mititelu vrea să-l dea afară pe Nicolo Napoli

Suporterii olteni care știu parcursul bun al FCU Craiova de la acest început de an pot fi șocați de zvonul că Adrian Mititelu vrea să îl dea afară pe antrenorul Nicolo Napoli.

Totuși analiștii din presa centrală consideră că aceasta nu e o noutate pentru că Mititelu nici nu-l convinsese bine pe antrenorul italian să revină că deja voia să-l dea afară.

După ultimul meci cu Mioveniul, Nicolo Napoli nu și-a făcut apariția la interviuri și a alimentat astfel zvonurile referitoare la o situație tensionată la club.

Anterior acestui meci câștigat cu 3-0 de olteni, ratarea play-off-ului a învolburat serios apele iar situația lui Nicolo Napoli s-a complicat peste noapte, după KO-ul încasat de săptămâna trecută, la Sfântu Gheorghe. Considerând-ul responsabil de ratarea calificării, patronul Mititelu ar fi ales deja numele viitorului antrenor susține cei de la gsp.ro. „Este vorba despre Nicolae Dică, adversarul craiovenilor de luni seara, aflat în prezent pe banca lui CS Mioveni’, scrie sursa citată, de altfel una de încredere în presa centrală sportivă. Cum Mititelu e oricum numai previzibil nu, acesta acționează după impulsul de moment și ar putea din nou să renunțe la Napoli. Pentru a zecea oară.

Nicolo Napoli se află la cel de-al nouălea mandat pe banca echipei lui Adrian Mititelu, pe care a  mai antrenat-o în alte opt rânduri: 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014, 2017, 2018-2019, 2020 și 2022.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: