Sport

Leo Messi, huiduit de ultrașii lui PSG la Paris

Starul argentinian Leo Messi a fost huiduit de facțiunea dură a galeriei, lucru anunțat încă dinainte de meciul din ultima etapă al celor de la PSG.

Sud-americanul e considerat ca fiind unul din principalii vinovați pentru eșecul din Champions League, cu Bayern Munchen. De asemenea, fanii îi reproșează atacantului că are un salariu prea mare pentru performanțele pe care le-a avut în tricoul echipei. PSG îi plătește o remunerație anuală de aproximativ 40 de milioane de euro lui Messi.

Totuși, o parte a oamenilor prezenți pe Parc des Princes a aplaudat în momentul în care crainicul i-a pronunțat numele lui Leo Messi.

În cadrul emisiunii sale, Jerome Rothen (44 de ani), fost jucător la PSG, l-a întrebat pe Juninho (48 de ani) dacă fanii ar trebui să facă excepție pentru Messi, iar răspunsul legendarului fotbalist brazilian a fost cât se poate de clar.  "Chiar și Messi este om. În mintea fanilor, meciul care le va rămâne în minte va fi cel cu Bayern. Nu m-ar șoca deloc (n.r. ca Messi să fie huiduit).

Când activăm suntem bine plătiți, facem o muncă pe care o iubim foarte mult. În final, suporterii sunt cei pentru care o facem.

Chiar dacă e vorba de Messi, e și normal să îl huiduie, chiar dacă are 35 de contribuții decisive în acest sezon.

În Ligue 1, PSG își domină adversarii. Ce m-a șocat la meciul cu Bayern a fost lipsa de agresivitate. Fanii au tot dreptul", a spus Juninho, citat de presa franceză.

Vizualizări: 39

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: