Eveniment

Moarte suspectă în Capitală

O moarte suspectă a fost semnalată în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 mai, în Capitală.

O fată în vârstă de 28 de ani a fost găsită moartă în apartamentul partenerului ei, situat în Sectorul 4 din București. Mama tinerei a fost cea care a găsit-o căzută pe hol și tot ea a alertat autoritățile.

Cei doi locuiau împreună de câteva luni, iar părinții au devenit îngrijorați deoarece vineri, 19 mai, aceasta nu a răspuns la telefon.

”Ar fi sunat-o pe fată, nu răspundea, l-au sunat şi pe el. Nu răspundea nici el şi atunci a venit maică-sa disperată şi urla: "mi-a omorât fata, mi-a omorât fata!", a declarat o vecină, conform sursei citate.

Tânăra era căzută pe hol, într-o baltă de sânge. Aproape 24 de ore a zăcut acolo până când a fost găsită.
 

”E vorba de o femeie de 28 de ani, care prezintă multiple plăgi înjunghiate”, a declarat Alexandru Anghel, procuror criminalist Parchetul Capitalei.

Agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori, iar apoi a fugit. Apropiații spun că era foarte gelos și că femeia s-a despărțit de mai multe ori de el din cauza certurilor și bătăilor.



”Cred că vreo şase, şapte ani, cam aşa. S-au mai certat, s-au împăcat, au fost despărţiti şi s-au împăcat iar. Se iubeau, el o iubea mult, era înnebunit după ea. Acum câţiva ani s-a certat cu ea şi a lăsat câinele în maşină şi a murit câinele asfixiat. Şi s-a dus şi i-a pus câinele mort la uşă”, a declarat un apropiat pentru sursa citată.

După ce a fost căutat ore bune de poliţişti, bărbatul s-a predat singur la secţia 16 Poliţie, care la doar doi kilometri de locul crimei.

”Susţine că el este autorul. Dacă probele îl vor indica pe el ca autor, da, se va propune o măsură preventivă”, a mai declarat procurorul.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor, pentru omor calificat.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: