Eveniment

"Nu fiți idioți"

 Matt Dockray, un britanic în vârstă de 39 de ani, tatăl unui băiețel,  pe pagina personală de Facebook a povestit drama prin care trece, scrie Daily Mail.

Acesta a povestit că se află internat în spital și așteaptă să fie ventilat asta deoarece plămânii săi nu mai pot face față virusului COVID-19. Britanicul a înregistrat chiar și un mesaj de adio adresat soției și băiatului său.

El a povestit că s-a îmbolnăvit acum trei săptămâni și totul a început cu o mică tuse după ce fost la un meci de fotbal pe 1 martie. Au urmat frisoane, febră și dureri de cap. În primele zile ale bolii Dockray nu s-a putut nici măcar ridica de pe canapea.

Dockray a povestit că starea sa de sănătate s-a înrăutățit atât de tare încât a trebuit să meargă la doctor. Medicii l-au întrebat dacă a fost în China iar când acesta le-a spus că nu, britanicul susține că cadrele medicale au ignorat o posibilă infecție cu COVID-19 și i-au spus că cel mai probabil are o gripă sezonieră. Britanicul a fost trecut pe tratament cu antibiotice.

 Dockray a înregistrat un mesaj de adio de la terapie intensivă. Apel către oameni: ”Nu fiți idioți!”
 Ulterior, starea sa s-a înrăutățit, soția a chemat salvarea iar Dockray a fost internat la terapie intensivă. Aici a fost testat și confirmat cu COVID-19.

Starea acestuia continuă din păcate să se înrăutățească. Britanicul a transmis un mesaj celor care cred că nu pot fi afectați de virus și ignoră restricțiile impuse de autorități: „Vă avertizez pe toți cei care credeți că sunteți invincibili sau nu respectați restricțiile de a sta în casă. Toți cei care cred că ar putea avea doar o tuse sau simptome ușoare, vă rog, nu fiți idioți. Nu aș dori nici măcar dușmanului meu să treacă prin așa ceva. Am înregistrat chiar și un mesaj video de adio pentru soția și copilul meu”, a mai transmis Dockray.

Acesta a cerut oamenilor să nu își mai părăsească domiciliul decât dacă e cu adevărat nevoie, să respecte indicațiile autorităților și să nu își expună la virus persoanele apropiate.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: