Eveniment

O elevă a căzut de la etajul trei al unui colegiu din Cluj

O elevă de 13 ani a fost transportată la spital, joi, după ce a căzut de la înălţime, fiind găsită în lateralul clădirii Colegiului Naţional „George Coşbuc” din Cluj-Napoca.

Fata era conştientă şi cooperantă iar poliţiştii afirmă că eleva ar fi căzut de la etajul al treilea al clădirii instituţiei de învăţământ şi au deschis o anchetă în acest caz.

„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 10.05, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că la Colegiul Naţional „George Coşbuc” din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi căzut de la un etaj al clădirii. Din primele date, poliţiştii au constatat că este vorba despre o elevă în vârstă de 13 ani, care ar fi căzut de la etajul 3, aceasta fiind găsită în proximitatea clădirii”, a transmis IPJ Cluj.

Poliţia a arătat că se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi clarificate toate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Potrivit ISU Cluj, pompierii de la Detaşamentul 2 Cluj-Napoca au intervenit pentru a oferi sprijin unei minore căzute de la înălţime în proximitatea Colegiului Naţional „George Coşbuc”.  „Minora de 14 ani, conştientă şi cooperantă, a fost transportată la spital de către un echipaj SAJ”, a arătat ISU Cluj.

Conducerea școlii a transmis că totul s-a petrecut în timp ce colegii de clasă ai elevei, împreună cu diriginta, se aflau în vizită la un muzeu.

Școala este prevăzută cu camere de supraveghere, iar anchetatorii au preluat imaginile pentru a le viziona și a stabili exact ce s-a petrecut.

Vizualizări: 34

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: