Sport

Octavian Sovre s-a retras din arbitraj. Ce l-a facut sa ia aceasta decizie

Unul dintre cei mai buni asistenti din tara noastra, Octavian Sovre, s-a retras din arbitraj.

Autograful cerut lui Erling Haaland si scandalul de rasism de la Paris i-au pus capac tusierului.

Arbitrul a fost delegat la ultimul meci din cariera, finala Cupei Romaniei, Astra - Universitatea Craiova, 2-3, si dupa partida si-a anuntat retragerea.

Sovre visa la Campionatul European de Fotbal din aceasta vara, dar UEFA l-a scos din brigada lui Ovidiu Hategan. Motivul este legat de autograful cerut lui Erling Haaland la un meci din Champions League.

"Ma incearca sentimente de satisfactie si implinire. Am avut 21 de sezoane in Liga 1. Va spun sincer ca motivatie personala nu mai aveam. Stiti foarte bine istoricul meu recent, aveam ca scop Euro 2020.

Ulterior, din cauza pandemiei s-a amanat cu un an, n-am fost selectionat. Pentru mine, este un sfarsit", a declarat Octavian Sovre, conform prosport.

Arbitrul asistent a povestit totul despre autograful cerut lui Haaland.

"Am solicitat si eu jucatorului Haaland un autograf, probabil a fost un cumul de factori, cu meciul de la Paris (n.r. scandalul de rasism de la meciul PSG - Istanbul BB) si UEFA a considerat ca trebuie...

Nu regret ca am cerut autograful. Cum am mai spus-o, am facut asta si anterior, asta a fost sa fie. A fost un gest nobil, dar, dupa cum bine stiti, traim intr-o lume a regulilor pe care eu trebuia sa le respect", a mai spus Sovre.

Vizualizări: 277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: