Declarația zilei

Orban: PSD nu se mai întoarce la guvernare încă zece ani

Orban le-a cerut candidaţilor liberali să încerce să îi convingă pe oameni de importanţa „votului util” şi să le spună alegătorilor că, având în vedere că alegerile se fac dintr-un singur tur de scrutin, orice vot împotriva PNL este unul în favoarea PSD.

„Mizaţi pe un atu: tot Ardealul va fi liberal. Nu se poate ca Bistriţa să rămână roşie şi spuneţi-le bistriţenilor lucrul ăsta. Deci o să rămână copilul orfan al Ardealului dacă nu merg pe mâna noastră. Oricum există clar o opţiune favorabilă pentru dreapta, pentru PNL, spuneţi-le că tot Ardealul va fi galben, mai puţin Harghita, Covasna care sunt verzi că aşa sunt. Dar nu se poate să rămână Bistriţa de căruţă. Şi de asemenea să le spuneţi un lucru este foarte important: A fost bine că a fost un preşedinte cât a fost la guvernare PSD, dar acuma PSD nu se mai întoarce la guvernare încă vreo zece ani de acum încolo şi că nu e bine ca Bistriţa să rămână în afara jocului şi că e foarte bine ca toţi cei care candidaţi la primărie şi care veţi avea uşa deschisă la guvern să puteţi să obţineţi sprijinul Guvernului pentru toate proiectele pe care le aveţi în beneficiul comunităţilor locale. E un argument care nu trebuie ignorat”, a declarat Orban.


Orban a vorbit şi despre „un partid mic şi gălăgios care a fost mai mult cu PSD-ul” care „încurcă” PNL şi la Bucureşti.

„Ne încurcă şi la Bucureşti, vă spun sincer, dar vom trece peste această încurcătură mică, de moment”, a adăugat liderul liberal, fără a numit formaţiunea politică la care face referire.

Vizualizări: 283

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Declarația zilei:

Citește și: