Eveniment

Patru tineri sub 19 ani, victime în accident

Un tânăr de 19 ani, din Orăştie, a murit, iar alţi trei, cu vârstele de 15, 18 şi respectiv 19 ani, au fost răniţi în urma unui grav accident de circulaţie care a avut loc, sâmbătă după-amiază, în localitatea Sibişel, din judeţul Hunedoara, după ce autoturismul în care se aflau victimele s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Potrivit IPJ Hunedoara, şoferul de 19 ani al autovehiculului nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului.

"După ce a fost transportat la spital, şoferul a intrat în stop cardiorespirator şi a decedat. Ceilalţi trei pasageri sunt investigaţi medical, urmând să fie stabilite diagnosticele", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au intervenit pompierii militari din Orăştie specializaţi în descarcerare şi prim-ajutor, precum şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. După ce au fost scoşi din maşina răsturnată, toţi cei patru tineri au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe Orăştie. Aici, şoferul de 19 ani a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi salvat.

Răniţii sunt un minor de 15 ani din localitatea Beriu, judeţul Hunedoara, o fată de 18 ani şi un băiat de 19 ani, ambii din Orăştie.

Vizualizări: 595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: