Eveniment

Pe WhatsApp a apărut mesajul că Luiza a părăsit grupul clasei miercuri noaptea

Mama Luizei Melencu a primit în această dimineaţă un telefon de la o colegă de şcoală a fiicei sale care a observat că, în noaptea de miercuri spre joi, Luiza a ieşit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puţin după miezul nopţii. Informaţia a fost transmisă şi anchetatorilor.

Mama Luizei Melencu a declarat, pentru MEDIAFAX, că a fost sunată joi dimineaţă de o colegă de clasă a fiicei sale care i-a povestit că Luiza a ieşit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puţin după miezul nopţii.

„La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la.ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul", a povestit Monica Melencu.

„De la.politie ni s-a spus că trebuie să se verifice dacă cineva a folosit cartela Luizei sau dacă numărul s-a dezactivat automat de pe grupul clasei că urmare a faptului că nu a fost folosit mult timp", a mai precizat Monica Melencu.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: