Eveniment

Peste 130 de kilograme de droguri găsite pe plajă

Peste 130 de kilograme de droguri au fost găsite de autorităţi pe litoral la sfârşitul acestei săptămâni, ampla operaţiune de căutare a coletelor continând şi duminică.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că pe litoralul Mării Negre se desfăşoară în continuare operaţiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conţine droguri. Astfel, în zilele de 5 şi 6 aprilie, pe litoral autorităţile au depistat şi ridicat 131 de kilograme de droguri. Cele mai recente pachete au fost găsite sâmbătă noaptea la Agigea, iar duminică dimineaţa colete au fost găsite la Eforie, Olimp, 23 August, Costineşti şi în Constanţa, zona Pescărie.

Autorităţile reamintesc cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete. Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa!, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: