Sport

Pongracz a plecat din conducerea LPF

Vicepreşedintele LPF, Robert Pongracz, a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că renunţă la postul de conducere din Liga Profesionistă de Fotbal.

"Astăzi mă uit înapoi la ziua de 1 februarie 2014. O zi importantă pentru mine pentru că am început o călătorie în ţara din care provine familia mea, România. Eu, vicepreşedintele Ligii Profesioniste Române de Fotbal, primul meu post executiv. Am fost mândru şi plin de energie să ajut la evoluţia fotbalului românesc. 8 ani şi aproape 9 luni mai târziu, astăzi este ultima mea zi din această călătorie. A sosit momentul să scriu un nou capitol în cariera mea şi să dau şi altora şansa de a continua munca începută în ligă", a scris Pongracz.

El a mulţumit reprezentanţilor ligilor europene de fotbal pentru colaborarea de peste 15 ani.

"Mulţumiri deosebite vreau să transmit şi celor de la European Leagues (Asociaţia Ligilor Profesioniste din Europa) alături de care sunt de peste 15 ani. Colaborarea strânsă şi prieteniile cu aceşti profesionişti de excepţie au contribuit semnificativ la realizările mele în rolul meu în ligă", a completat Pongracz.

În vârstă de 41 de ani, Robert Pongracz, care a lucrat timp de 6 ani în cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, se află în structura de conducere a LPF de la startul primului mandat de preşedinte al lui Gino Iorgulescu.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: