Perla zilei

Prefect: Am pus-o

Prefectul județului Brăila, Simona Drăghincescu, a distribuit o postare pe Facebook cu un mesaj pe care îl consideră mobilizator și optimist. „Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, scrie în mesajul care a amuzat-o pe reprezentanta Guvernului în teritoriu, potrivit Mediafax.

„Una bună la început de an ”mobilizatoare și optimistă”, scrie în mesajul de duminică al prefectului județului Brăila, Simona Drăghincescu.

Reprezentanta guvernului în teritoriu susține că îi place gluma care circulă pe Facebook și care face referire la vârsta Reginei Elisabeta a II-a și la noua tulpină a virusului SARS CoV-2 din Regatul britanic.

„Dacă tulpina din Marea Britanie trăiește cât Regina, am pus-o”, este postarea care însoțește mesajul lui Drăghincescu. Câteva ore mai târziu, tonul prefectului devine serios și pe contul de Facebook apare un mesaj despre situația la zi a crizei Covid: „Incidența de astăzi este 2.17 județ și 2.94 municipiu. A scăzut sub 3 la mia de locuitori și în municipiul Brăila. Așezați-vă la aceeași masă și deschideți restaurantele! Salvați locurile de muncă!”.

Vizualizări: 264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Perla zilei:

Citește și: