Social-media

Prezentatorii ”Eurovision”, desființați

Selecția națională a show-ului ”Eurovision”, difuzată de TVR sâmbătă seară, a fost intens criticată de cunoscutul jurnalist român Andrei Partoș (73 de ani).

Devenit celebru cu emisiunile sale la radio, dar și prin faptul că a fost, pe vremuri, vocea Costineștiului, Andrei Partoș și-a exprimat părerea în legătură cu spectacolul oferit publicului de show-ul ”Eurovision România”, dar și de cei doi prezentatori, Ilinca Băcilă și Laurențiu Niculescu.

”Gata! S-a terminat. Televiziunea publică a mai bătut azi un cui în coșciugul divertismentului românesc. A fost „marea finală” Eurovision România. Încep cu sloganul scos din puțul gândirii teveristice: „#EurovisionEștiTu”. Ca să fie clar de la bun început, eu refuz să fiu Eurovision, pur și simplu nu mă pot identifica cu așa ceva! #EurovisionNuSuntEu

TVR, televiziunea fără nicio emisiune muzicală de pop, rock, blues, folk, jazz, și un juriu format din promotori/organizatori de evenimente care nu au promovat niciodată muzica de la Eurovision în România (a văzut cineva vreun concert/recital al vreunui câștigător de Eurovision varianta internațională organizat la noi?!), ne-au servit astă seară 12 cântece din care publicul (adică noi) trebuia să aleagă una pentru concursul internațional”, a spus Partoș pe blogul său.

”Grandiosul eveniment a fost prezentat de Laurențiu Niculescu. Băi, frate, atâtea bâlbe și poticneli, rar mi-a fost dat să văd. Mă uit pe Rai 1 la Festivalul Sanremo și îl văd pe Gianni Morandi, care la 78 de ani, citește cursiv prompterul, e vesel, plin de viață, spontan, prezintă, joacă teatru, cântă și dansează, în timp ce Laurențiu al nostru leagă cu greutate cuvintele de pe prompter. Sunt atât de deșirate frazele pe care le spune, încât până ajunge la predicat ai toate șansele să uiți care era subiectul. Nici când a trebuit să citească din hârtii nu a avut pic de ritm fraza rostită. Nici nu știu dacă a zâmbit o dată! Crispat, tensionat, fără cuvinte la el, pe scurt… moartea pasiunii la TVR!
 

În „green room”, a fost eterna Ilinca Băcilă. Fie toată lumea fuge ca dracu de tămâie de acest job, fie TVR i-a făcut contract pe viață, altfel nu-mi explic prezența ei anuală în calitate de prezentator la selecția Eurovision. Desigur că văzând-o anual, practic a crescut sub ochii noștri. Așa că mă așteptam să văd că mai adaugă niște cuvinte în vocabularul propriu. Aiurea! Tot pe alea puține le are”, a completat renumitul jurnalist.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social-media:

Citește și: