Justiție

Primar băut la volan

Primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost trimis în judecată după ce, în urmă cu doi ani, a fost oprit în trafic în cadrul unei acţiuni de prevenţie rutieră și a refuzat să se legitimeze şi să sufle în etilotest.

Conform Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, a fost oprit în trafic în cadrul unei acţiuni de prevenţie rutieră în oraşul Sîngeorz-Băi, în luna noiembrie 2016. Primarul a refuzat să se legitimeze și să sufle în etilotest, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal.

“În cadrul unei acţiuni de prevenţie rutieră, organizată pe raza oraşului Sîngeorz-Băi, a fost oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Sîngeorz-Băi. În timpul controlului, s-a solicitat efectuarea testului alcoolscopic. Şoferul a refuzat să efectueze testul şi a fost sancţionat contravenţional pentru mai multe nereguli, inclusiv pentru faptul că a refuzat să se legitimeze, pe numele acestuia fiind deschis şi un dosar penal”, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

La acea vreme, primarul Traian Ogâgău declara că este victima unui complot deoarece voia să impună reguli noi în oraş. (A.A.)

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: