Politică

Primarul din Iași: Guvernarea Dăncilă - Dragnea este una profund antiromânească

Atac dur al primarului din Iași, Mihai Chirica, la adresa guvernării PSDragnea. "Această clică, alcătuită din indivizi certați cu patriotismul, cu legea, cu bunul simț, cu cultura, cu inteligența, cu normalitatea trebuie să dispară cât mai repede! În caz contrar, România riscă să se transforme definitiv într-un stat mafiot în care penalii se vor permanentiza la putere", susține primarul din Iași.

Reacția acestuia vine ca urmare a faptului că marți Parlamentul European și Comisia Europeană "au devoalat catastrofa provocată în România de către PSDragnea în ultimii doi ani". Potrivit lui Chirica, asistăm la un dezastru național similar celui din 1989, când românii nu au mai răbdat nedreptățile unui regim samavolnic și au ieșit în stradă strivind regimul ceaușist. "Atât rezoluția adoptată de Parlamentul European privind situația din țară, cât și raportul pe Justiție (MCV) au demonstrat, fără niciun fel de echivoc, că guvernarea Dăncilă - Dragnea este una profund antiromânească, menită a ne scoate din Europa și din lumea civilizată", susține Chirica.

Faptul că PSDragnea procedează astfel chiar în anul Centenarului Marii Uniri nu poate decât să ne arate încă o dată că actuala putere ascultă de ordine străine de binele țării noastre, a mai spus acesta. 

Primarul din Iași susține că am ajuns cu toții "la cheremul unor infractori capabili oricând să recurgă la forțele de represiune pentru a înăbuși orice gest de revoltă împotriva abuzurilor PSDragnea".

Vizualizări: 287

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: