Politică

Primele schimbări făcute în guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban a început eliberarea din funcție a unor persoane, primele decizii fiind publicate în Monitorul Oficial. Astfel, Costin Mihalache a fost eliberat din funcția de șef de Cancelarie, în locul lui fiind numit Ionel Dancă.

Au mai fost publicate deciziile privind eliberarea din funcții, la cerere, pentru: Cătălin Marian Tutilescu - secretar de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale; Adrian Marius Rândunică - secretar de stat în MMJS; Liana Andreea Negoiță - secretar de stat în aparatul de lucru al Guvernului; Tudor Buzatu - secretar de stat în aparatul de lucru al Guvernului; Rozalia Dana Varga - consilier de stat în aparatul de lucru al Guvernului; Mihnea Daniel Năstase - consilier onorific al vicepremierului; Florian Popa - consilier de stat în aparatul de lucru al Guvernului.

Tudor Buzatu este fiul președintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, iar Mihnea Năstase fiul fostului premier Adrian Năstase. "Aștept să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere", a fost mesajul lui Orban.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: