Stil de viață

Protest cu urși panda de pluș, pe post de clienți

Proprietarul unui restaurant din Frankfurt a organizat un protest tăcut împotriva restricţiilor anti-COVID din Germania şi a umplut localul cu aproximativ 100 de urşi panda de pluş, transmite Reuters.
„Am vrut să aducem puţină viață în restaurantul nostru”, a spus Giuseppe Fichera, managerul restaurantului Pino. „Clienţii” de pluş au fost aşezaţi la mesele din restaurant, iar alţii sunt puşi pe scaunele de la bar, unde au în faţă sticle de bere Corona. „Este un protest tăcut”, a spus Fichera, care a adăugat că va ține luminile aprinse toată ziua și toată noaptea, cât timp vor fi în vigoare restricţiile, astfel încât trecătorii să se poată bucura de privelişte. Miercuri, 25 noiembrie, Germania a prelungit restricţiile până în luna ianuarie.


Angela Merkel a anunțat că Germania va prelungi restricțiile pentru combaterea epidemiei de coronavirus, restricții care includ închiderea barurilor, restaurantelor și limitarea participanților la întâlnirile private până cel mai probabil la începutul lunii ianuarie.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Stil de viață:

Citește și: