Politică

Protestatarii Rezist, un firicel de praf pentru Darius Vîlcov

Darius Vîlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, cu o condamnare de opt ani în primă instanță pentru fapte de corupție, a fost duminică seara la Antena 3. Vâlcov a susţinut că la nivelul Comisiei Europene este aplicat un dublu standard faţă de ţările membre UE. „Clar, de departe există un dublu standard. Trebuie să se audă vocea României aşa cum se aude vocea Italiei, cum se aude vocea Ungariei, Poloniei, Cehiei sau Slovaciei”, a afirmat consilierul premierului.

Darius Vâlcov a a profitat de o întrebare referitoare la posibile reacții ale opiniei publice, pentru a jigni protestatarii din Piața Victoriei. „De cine suntem numiţi extremişti? De #Rezist, Antifa de România? Haideţi să-i ocolim, să-i sărim, să trecem pe lângă ei, pentru că sunt un fir de praf, un firicel mic de praf în drumul nostru spre a cuceri istoria pe care o merităm".

Cu doar o zi înainte, protestatarii au fost jigniți de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. „În loc să pună mâna pe o carte, ei se uită pe Facebook și-și imaginează că știu totul. Informarea și dezinformarea nu au apărut acum, fake news, de când sunt rețelele de socializare. Ele sunt de o veșnicie. Sigur că viteza de propagare a informației era alta și poate sunt perioade în care asemenea tendințe anarhice pot să iasă la suprafață. S-ar putea ca ele să aibă cauze mai profunde”, a adăugat Tăriceanu.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: