Sport

Reghecampf nu are probleme de lot cu Farul

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că are tot lotul valid pentru următorul meci, inclusiv Alexandru Mitriţă, care nu a evoluat în etapa trecută, în meciul cu UTA.

 

În etapa a şaptea a Superligii, Farul şi Universitatea Craiova se întâlnesc duminică, de la ora 21:30, pe stadionul din Ovidiu. 

Antrenorul oltenilor nu are probleme de lot pentru meciul cu Farul. Vestea bună dată de Reghecampf este că are tot lotul valid pentru acest meci, inclusiv Alexandru Mitriţă, care nu a evoluat în etapa trecută, în meciul cu UTA.

„Toată lumea este aptă la noi, inclusiv Alex Mitriţă. Nu se întâmplă nimic dacă vom câştiga 2-3 meciuri sau dacă le vom pierde, campionatul este lung, în play-off vor fi meciuri decisive, până atunci totul este posibil. Important este să ne câştigăm meciuri noi meciurile, să nu mai facem paşi greşiţi şi să ajungem pe primul loc. Nu am insomnii, am emoţii la fiecare meci, ca orice om, dar mă odihnesc bine pentru că trebuie să fiu bine pentru jucătorii mei, să le explic ce trebuie la antrenamente. E pozitiv că ne creăm ocazii, dar e negativ că ratăm mult. Ne dorim să fim echipa care controlează un joc, să dăm ritmul, trebuie să mai clarificăm anumite momente în faza de apărare, le-am lăsat adversarilor ocazii mari. Numai prin joc şi puncte putem deveni o echipă cu şanse la titlu” a spus Laurenţiu Reghecampf.

 

Vizualizări: 59

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: