Eveniment

S-a aruncat de pe podul de la Agigea

Un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Neamţ, dat dispărut de către soția sa pe 1 mai, s-a aruncat marţi dimineaţă de pe podul de la Agigea în apele Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, când bărbatul, aflat la volanul propriului autoturism, a oprit pe prima bandă a podului. După ce un alt autovehicul i-a lovit mașina, bărbatul a ieșit imediat din autoturism și s-a aruncat de pe pod.

 
Echipajele de urgență au sosit imediat la fața locului, dar din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat.

 
”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Corpul bărbatului de 37 de ani a fost identificat în canalul navigabil de către echipajele de pompieri şi SMURD. Cercetările la faţa locului sunt în curs de desfăşurare”, au anunţat poliţiştii.

 

Ei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse, bărbatul este din Piatra-Neamţ și lucra ca şofer pe TIR. El a fost dat dispărut de soţie pe 1 mai 2024. Aceasta şi-a dat acordul pentru mediatizarea dispariţiei bărbatului pe 7 mai. Bărbatul, șofer de TIR, nu a mai fost de găsit de pe 28 aprilie, când se afla în județul Iași și urma să se întoarcă acasă, în Piatra-Neamț, cu un microbuz.

Vizualizări: 63

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: