Sport

S-a mai accidentat un jucător de națională

Un om de bază convocat de către selecționerul Edi Iordănescu la lot s-a accidentat înaintea debutului în preliminariile EURO 2024.

George Pușcaș, atacantul român în vârstă de 26 de ani de la Genoa, s-a accidentat înaintea meciului cu Brescia și cu o săptămână înaintea debutului în preliminariile Campionatului European din 2024.

Meciul dintre Brescia și Genoa s-a disputat sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 30 din Serie B, iar oaspeții s-au impus cu scorul de 3-0, după golurile marcate de către Salcedo, în minutul 45+1, și Gudmundsson, în minutele 70, respectiv 90+1.

Înaintea acestei partide, Genoa a anunțat primul 11, iar George Pușcaș era printre titulari.

Acesta nu a putut intra pe teren, pentru că a suferit o accidentare la genunchi, în timp ce se încălzea, anunță presa italiană.

George Pușcaș a fost înlocuit, în primul 11, cu Eddie Salcedo, atacantul italian în vârstă de 21 de ani, jucător care a și înscris pentru Genoa în minutul 45+1.

Italienii așteaptă acum verdictul medicilor cu privire la gravitatea accidentării fotbalistului român.

În funcție de acest verdict, va ști și selecționerul Edi Iordănescu dacă George Pușcaș va mai onora convocarea la echipa națională pentru primele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2024.

Vizualizări: 22

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: