Sport

Săpunaru, reacții golănești după eșecul cu Craiova

Meciul dintre FC U Craiova și Rapid de la Târgu Jiu s-a încheiat cu scorul de 1-0, în etapa a 10-a din Superliga, dar și cu scandal la final, scaune rupte și gaze lacrimogene. Giuleștenii au pierdut meciul în absența lui Adrian Mutu, care a fost operat de apendicită chiar în ziua meciului, dar și a lui Ioniță, care a fost eliminat de pe teren din prima repriză.

La finalul partidei, Cristi Săpunaru, căpitanul alb-vișiniilor, s-a dezlănțuit. S-a certat cu jandarmii pe teren și apoi a sărit la bătaie pe tunel, fiind cu greu oprit de colegi.

Spre finalul partidei, câțiva membri din galeria Rapidului au intrat pe pista din fața lor. Forțele de ordine au intervenit cu gaze lacrimogene care au afectat și jucătorii, dar și operatorii din acea zonă a stadionului. Apoi, ultrașii oaspeților au început să rupă scaune și să arunce torțe în spatele porții apărate de Robert Popa, portarul lui FCU Craiova. 

Căpitanul Rapidului a manifestat un comportament huliganic, inacceptabil, sărind la bătaie. Reacțiile golănești ale lui Săpunaru au necesitat intervenția colegilor, care s-au chinuit să-l oprească pentru ca scandalul să nu degenereze și mai rău. 

Mititelu Jr. îl face praf pe Săpunaru: „Se închipuie luptător de K-1, îl țineau 10 inși! Eu sunt interzis pe stadion, dar el poate juca?!”

Vizualizări: 41

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: