Comunitate

Simona Halep investeşte într-un hotel din Poiana Braşov

Simona Halep a câştigat mulţi bani din tenis, devenind anul trecut numărul unu mondial, şi s-a decis să îi investească în România. Cea mai bună jucătoare de tenis din ţară a cumpărat un hotel în Poiana Brașov şi afacerea sa are succes.

Drachenhaus a fost vizitat anul trecut de peste 20.000 de turiști iar numărul e considerat uriaș ţinând seama de faptul că vorbim de o clădire cu 24 de camere.  Simona Halep va cheltui 500.000 de euro în reamenajarea construcţiei, care, la finalul lucrărilor, va avea un etaj în plus, informează bizbrasov.ro. Acum, hotelul are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant şi bar.  

Pe site-urile cu profil turistic, Drachenhaus este foarte apreciat de cei care şi-au petrecut vacanţa acolo. E cotat cu note mai mari de 9, iar mediul de afaceri i-a acordat nota 9,4.

Simona a plătit două milioane de euro pentru hotelul din Poiana Braşov şi construieşte un altul la Mamaia. Dar Halep nu se află la prima experienţă în domeniul imobiliar. Primul bloc construit are 22 de apartamente, cu 3 pe fiecare nivel, în timp ce la parter are două, iar la ultimul etaj, un penthouse. Suprafaţa medie a apartamentelor este de 70 de metri pătraţi, iar preţul unuia are o medie de 70.000 de euro, fără finisaje făcute, conform  Digisport.ro.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: