Sport

Simona Halep trece printr-o nouă dramă

Astrele nu îi sunt favorabile Simonei Halep care în ultimul an a trecut prin divorț, suspendare din activitatea sportivă iar acum un deces în familie.

Bunica Simonei Halep a încetat din viață iar pentru sportivă vestea este o nouă dramă, după cea prin care trece pentru că nu poate juca. Un mesaj tulburător al jucătoarei a fost postat pe rețelele de socializare ale tenismenei. Simona Halep a suferit o pierderea grea în aceste zile după ce bunica ei a murit. Sportiva trece prin momente grele, după ce persoana care a crescut-o a decedat în cursul zilei de miercuri, 22 martie.

Jucătoarea de tenis din România a făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare și a transmis un mesaj plin de emoție. Textul postat de jucătoarea de tenis este însoțit de o poză în care ea se află alături de bunicii ei, părinții lui Stere Halep, amândoi trecuți în neființă.

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viața veșnică! Papule, ai grijă de ea”, sunt cuvintele emoționante transmise de Simona Halep prin intermediul rețelelor de socializare.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: