Comunitate

Sindicatele din Educaţie anunță deschidere la negocieri

Sindicatele din Educaţie au transmis, vineri, că doar Guvernul poate detensiona situaţia din sistem şi au arătat disponibilitatea de a participa la orice rundă de negocieri, în orice zi şi la ori ce oră.

Sindicaliştii consideră că au făcut tot posibilul pentru a nu se ajunge la greva generală, dar au primit doar promisiuni care nu au fost onorate.

”Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie ”SPIRU HARET” şi Federaţia Naţională Sindicală ”ALMA MATER“, în numele salariaţilor din învăţământ ale căror drepturi şi interese le reprezintă, vor onora orice invitaţie oficială la negocieri venită din partea Guvernului României”, au anunţat, vineri, federaţiile sindicale, într-un comunicat de presă comun.

Sindicaliştii afirmă că, din anul 2021, au tras foarte multe semnale de alarmă.

”Am trimis zeci de scrisori şi comunicate, am organizat mai multe acţiuni de protest, însă, de fiecare dată, discuţiile nu au avut rezultatul aşteptat de membrii de sindicat. De cele mai multe ori, ni s-au făcut doar promisiuni, care nu au fost onorate”, au mai transmis sindicaliştii.

Vizualizări: 53

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: