Sport

Sportiv decedat la 24 de ani

Tragedie cumplită în lumea sportului. Florin Dogaru a murit la doar 24 de ani. A fost găsit mort în casă.

Este doliu uriaș în lumea sportului. Florin Dogaru, campion național la kickboxing, în 2017, la categoria 63kg, legitimat la Clubul Sportiv Viitorul Fântânele din județul Constanța, a fost găsit fără suflare în propria casă. Apropiații spun că tânărul a avut meci, în urmă cu două zile, iar atunci a primit o lovitură puternică. Lupta s-a oprit atunci, din cauză că sportivul nu a mai putut continua.

Deși, inițial s-a crezut că sportivul ar fi murit din cauza acestei lovituri, se pare că adevărul este altul. Florin Dogaru a murit în urma unui infarct.

Din păcate, medicii au descoperit că sportivul consumase alcool și lua steroizi.

„La data de 3 noiembrie, în jurul orei 19.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost găsită inconștientă într-un imobil din comuna Fântânele. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 24 de ani, decedat. În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis polițiștii constănțeni, conform Dobrogea Tv.

Vizualizări: 383

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: