Sport

Stoichiță vrea să îl înlăture pe Burchel de la FRF

Mihai Stoichiță și-a pierdut controlul asupra activității Școlii de Antrenori după ce Lucian Burchel l-a scos din Comisia de Admitere pe omul de încredere al acestuia, Răzvan Rotaru.

 Oamenii de fotbal discută despre faptul că Mihai Stoichiță, fost angajat al lui Gigi Becali la Steaua (FCSB) îl va schimba pe Lucian Burchel. Președintele FRF Răzvan Burleanu nu vrea să își dea încă girul pentru planul lui Stoichiță, deoarece Burchel este văzut foarte bine în comisiile de la UEFA, acolo unde este extrem de activ în ședințe, iar Burelanu are tot interesul ca oamenii săi de la FRF să fie văzuți bine la forurile internaționale.

Până la venirea lui Burchel la conducerea Școlii de Antrenori, actualul director tehnic al FRF făcea prin Răvan Rotaru toate regulile la examene, trăgea toate sforile, scrie ProSport. Astfel că, Burchel a decis îndepărtarea din Comisie a lui Rotaru și ca acesta să nu mai predea cursuri pentru cursanții de la PRO. Prin această decizie, Mihai Stoichiță și-a pierdut pratic controlul din umbră asupra activității Școlii de Antrenori, lucru care l-a deranjat teribil.

Vizualizări: 69

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: