Sport

Superbet extinde parteneriatul cu Rapid

Rapid și Superbet își extind parteneriatul. Sponsorul principal al giuleștenilor va deschide o agenție în incinta stadionului. Inaugurarea va avea loc în ziua meciului cu FCU Craiova.
 

Superbet, sponsorul principal al giuleștenilor, își va deschide o agenție de pariuri în incinta stadionului. Inaugurarea va avea loc chiar în ziua meciului cu FCU Craiova din etapa 22 a SuperLigii. Partida e programată vineri, 18 ianuarie, și va începe de la ora 20:00.

Dan Șucu și Victor Angelescu vor să ducă Rapidul la următorul nivel. Își doresc ca echipa să fie prezentă an de an în grupele competițiilor europene. Pe lângă investiții, acționarii beneficiază și de suportul unor sponsori puternici.

Parteneriatul dintre clubul giuleștean și Superbet trece la nivelul următor. Sponsorul principal își va deschide o agenție de pariuri în incinta stadionului care poartă numele de Superbet-Arena, inaugurat acum mai bine de un an.

Astfel, în urma noii înțelegeri, agenția de pariuri sportive din incinta stadionului giuleștenilor va fi inaugurată în ziua meciului cu FCU Craiova, vineri 19 ianuarie. Evenimentul de lansare al noii locații va începe de la ora 15:00 și se va încheia la ora 19:00, cu o oră înaintea duelului din etapa 22.

Întrebat dacă își dorește să ajungă singurul investitor al echipei giuleștene, Șucu a declarat că plănuiește să continue la club cu actuala structură acționarială. Acesta a vorbit și despre asociatul său de la Rapid. Și a dezvăluit ce sumă este dispus să investască Victor Angelescu anual.

 

Vizualizări: 269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: