Eveniment

Ultimele ore din viața Mirelei

Ies la iveală detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a întâmplat după dispariția femeii de 38 de ani.

Femeia ucisă cu sânge rece și criminalul, un cetățean turc, se cunoșteau de aproximativ trei ani. Atunci turcul a venit la salonul de masaj unde lucra victima. Cei doi au devenit apropiați și bărbatul o ajuta constant cu bani.

La începutul lunii martie, Mirela a avut din nou probleme financiare. Și-a lăsat telefonul la amanet și i-a cerut ajutorul turcului pentru a-l lua înapoi.

Deși inițial reticent, acesta a acceptat într-un final să îi împrumute 700 de lei victimei.

”I-a spus așa: te ajut să scoți telefonul din amanet, dar vreau să o aduci pe sora ta să garanteze pentru tine”, poveștește sora Mirelei, potrivit Antena 3 CNN.

Pe 6 martie, chiar înainte de dispariție, Mirela era acasă, cu sora ei, când a primit un apel de la bărbat.

”Înainte să plece de acasă a sunat-o el. Și i-a spus că ajunge în București în 40 de minute. Și a întrebat-o dacă vrea să se vadă. Mirela i-a răspuns că nu poate să se vadă cu el pentru că nu are banii pe care trebuia să îi înapoieze. Iar el i-a spus că nu voia banii la acel moment, voia doar să se vadă cu ea”, mai povestește femeia.

De atunci nu a mai auzit nimic de ea. A declarat-o dispărută la poliție. Mai mult decât atât, le-a spus anchetatorilor despre acest cetățean turc.

”Eu l-am întrebat dacă Mirela este la el, știind că au vorbit în timpul zilei și că i-a propus să se vadă”, spune ea.

”Am rugat să fie audiat și el, să meargă și la adresa respectivă. Am înțeles, localizare la telefon nu se poate face, dar eu le-am spus că mie mi se pare suspect”, afirmă sora femeii.

Însă în continuare nimeni nu a făcut nimic Ancheta a fost reluată abia pe 6 aprilie, atunci când trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit abandonat pe un câmp de lângă Autostrada A1.

Cetățeanul a fost dus în fața procurorilor. Acolo și-a recunoscut fapta. Acum, bărbatul este cercetat pentru omor și riscă până la 20 de ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
 

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: