Comunitate

Un cunoscut medic a murit la 39 de ani

Medicul stomatolog Iulian Juncănaru, fost concurent la emisiunea Chefi la Cuțite de la Antena 1, a murit la doar 39 de ani. Bărbatul a fost găsit fără suflare în apartamentul său.

Vestea morții tânărului medic a fost dată de apropiații săi, cât și de colegii de la clinica la care lucra ca dentist.

Reprezentanții clinicii au recunoscut că întreaga echipă a fost puternic zguduită de trista veste.

„Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la Medicum a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

 Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”, au transmis reprezentanții clinicii, într-o postare pe pagina de Facebook. Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului.

Doctorul Iulian Juncănaru a participat la Chefi la Cuțite, sezonul 8, în 2020. Tânărul a povestit atunci că a muncit foarte mult pentru a deveni medic.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.

Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în anul 2020, potrivit a1.ro.

 

Vizualizări: 601

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: